Fotograferende journalister i Sydfrankrig

Fotograferende journalister i Sydfrankrig

 

Sydfrankrig! Vingården Domaine du Viala danner den perfekte ramme om dette kursus. Omkranset af vinmarker på toppen af en høj med udsigt over det sydfranske svar på Toscana er vingården centrum for dette kursus, der stikker næsen i de lokale byer, landskaber og ansigter – mennesker og steder, der vil inspirere og begejstre dig i dit fotografiske arbejde.
Lyset, menneskene, landskabet og stemningen er lige for næsen af dig og venter bare på at blive skudt. På Fotograferende Journalister i Sydfrankrig har du kameraet i hænderne næsten hele tiden – vi skal fotografere rigtig meget!

LARS3455_web
© LARSBERTELSEN 2018

Vi bor på den hyggelige dansk-franske vingård Domaine du Viala med fantastisk panoramaudsigt over Pyrenæerne og Canal du Midi midt i Languedoc i Sydfrankrig. Vi har adgang til 8 dobbeltværelser, et stort, hyggeligt opholdsrum, udekøkken, terrasser og swimmingpool foruden den fantastiske natur. Gården ejes af den danske keramiker Thalia Reventlow og hendes franske mand Régis Cogranne.

 

I Sydfrankrig underviser vi på tre niveauer: Starter, Fortsætter og Ekspert.
Fotograferende Journalister i Sydfrankrig henvender sig til dig, der er

Starter
Kom godt i gang! Lær at skyde portrætter og reportagefotos til dine skrevne historier. Lær de grundlæggende teknikker i digitalt fotografi fra du trykker på knappen, til du ser det færdige foto. Lær om de grundlæggende fotografiske elementer – lyset, kompositionen, øjeblikket og fortællingen.
Du vil igennem oplæg, øvelser og feedback lære teknikkerne i digital fotografering. Ved kursets afslutning vil du være bedre rustet til at håndtere de fotografiske udfordringer, du møder. Kort sagt: Du vil lære at fotografere!

Fortsætter
Du har allerede fotograferet en del i private eller professionelle sammenhænge. Du er tryg ved kameraet og leger fra tid til anden med kameraets manuelle indstillinger. Nu er det tid til at lære mere om tid, blænde og ISO foruden komposition, lys, øjeblikket og historiefortællingen.
Lær om de fotografiske fortælleteknikker igennem oplæg, øvelser og feedback. Ved kursets afslutning føler du dig langt mere fortrolig ved dit kamera og den fotografiske proces.

Ekspert
Du har solid fotografisk erfaring. Du bruger ofte kameraet i private eller professionelle sammenhænge. Du har styr på tid, blænde og ISO. Lang eller kort lukkertid, lille eller stor dybdeskarphed – du ved hvordan, du opnår de forskellige visuelle effekter ved at bruge kameraets manuelle indstillinger.
På denne workshop går vi i dybden med alle processerne, der i sidste ende giver det gode foto. Du fotograferer på egen hånd mennesker i lokalsamfundet. Efterfølgende fokuserer vi på dine fotos, din brug af og forståelse for lyset, kompositionen, øjeblikket og historien i billedet.

Vi har særligt fokus på

  • Oplæg, øvelser og evaluering i plenum
  • Fotografiets fire grundstoffer: Lyset, øjeblikket, formen og historien
  • Individuel vejledning
  • Networking
  • Inspiration
  • Learning by doing
  • Teambuilding

Kursussted: Frankrig, Paraza i Languedoc
Startdato: 17.06.2019
Antal kursusdage: 6 (internat)
Målgruppe: Journalister og kommunikationsfolk
Kursusledere: Lars Bertelsen og Søren Voigt Juhl
Antal deltagere: 12 – kurset gennemføres ved minimum 7 deltagere
Pris: 19.500 kr. + moms. Prisen dækker kursusafgift, undervisning, overnatning på vingården samt halvpension. Flybillet er ikke inkluderet i prisen.
Spørgsmål?: Så ring til Lars eller Søren og få mere information