Om Søren

Om Søren

 

_MG_7333_lowres_lys
SØREN VOIGT JUHL

“Mød verden og dine medmennesker med åbne øjne! Vi bærer alle rundt på en historie, der der værd af fortælle. Jeg kan medvirke til at åbne din øjne for kulturers mangfoldighed”

 

 

 

 

 

Søren Voigt Juhl underviser i fotografi på Bornholms Højskole. Han var fra 2000 til 2003 kursusleder for fotografer på Den Journalistiske Efteruddannelse, i New York, Frankrig og Spanien. Han er en erfaren amatør-fotograf, der skyder fotos til musikalske billedshows, hjemmesider, blade og bøger.

Søren underviser i “basics”; tid, blænde, ISO og i ‘fotografiets fire grundstoffer’; lyset, øjeblikket, kompositionen og fortællingen. Han bidrager desuden med kulturhistorisk baggrundsstof på (især) kurser i udlandet.

Søren importerer vin og har skrevet bøger om mad og vin, foruden artikler og portrætter. Han har lang erfaring i at holde foredrag og arrangere kurser, kultur-, mad- og vinrejser. Han er desuden klassisk fløjtenist og giver koncerter i hele Danmark.

Søren er oprindeligt uddannet teolog fra Århus Universitet og kunsthistorie fra Poitier i Sydvestfrankrig og har læst musikvidenskab ved Københavns Universitet. Han er tidligere præst og nu viceforstander på Bornholms Højskole.

Læs mere om Søren HER

Søren Voigt Juhl
Bredegade 7D
DK-4200 Slagelse
T – +45 3168 9899
M – soren@fotografvaerkstedet.dk