PU – efterår 2015

Nye muligheder for efteruddannelse
under Pressens Uddannelsesfond

 

Fotografværkstedet er glade for at kunne udbyde en række kurser i 2015 støttet af Pressens Uddannelsesfond (PU). Kurserne er målrettet professionelle historiefortællere – fotojournalister, fotografer, journalister og mennesker, der arbejder med kommunikation. Se kurserne her på websitet.

Hvis du er ansat på en mediearbejdsplads, som er medlem af Pressens Uddannelsesfond, kan du få støtte til ét af Fotografværkstedets kurser.

Tilmelding til kurserne skal foregå gennem Mediernes Efteruddannelse, som er  PUs nye portal til efteruddannelse, for at opnå støtte. Lær mere om støttemulighederne HER.

Pressens Uddannelsesfond, der bestyres af Danske Mediers Arbejdsgiverforening, Dansk Journalistforbund og DR, har besluttet at udvide kredsen af udbydere af efteruddannelse til de ansatte i medierne, og fonden har derfor opsagt den eksisterende kontrakt om journalistisk efteruddannelse med Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX). En aftale, der sikrede DMJX eneret til at udbyde efteruddannelse støttet af Pressens Uddannelsesfond.

Beslutningen er et ønske om at sikre, at vores virksomheder og medarbejdere også kan drage fordel af de mange andre kvalificerede tilbud om relevant efteruddannelse for ansatte i medierne, som findes på offentlige og private institutioner i dag,
siger adm. direktør i Danske Medier og medlem af formandskabet i Pressens Uddannelsesfond Ebbe Dal.

Pressens Uddannelsesfond, PU, er oprettetet i 1975 efter overenskomst mellem Danmarks Mediearbejdsgiverforening (DMA) og Dansk Journalistforbund (DJ), tiltrådt af Danmarks Radio. Fondens vigtigste formål er at støtte efteruddannelse og udviklings- og efteruddannelsesaktiviteter for redaktionelle medarbejdere generelt.