Tilmelding

Tilmelding

 

Tilmelding til Fotografværkstedets workshops er bindende. Når vi har modtaget din tilmelding og betaling, sender vi en detaljeret kursusbeskrivelse samt praktisk information om mødetid og sted.

Betaling af kurset foregår ved fremsendelse af faktura til dig eller din arbejdsgiver og efterfølgende betaling til Fotografværkstedets bankkonto (se nederst på siden).

Bemærk: Er dit kursus støttet af Pressens Uddannelsesfond (PU)?
– Er du ansat på en medievirksomhed, der er medlem af PU, skal støttede kurser købes gennem PUs portal Mediernes Efteruddannelse. Læs mere om PU-støttede kurser HER.
– Er du freelancer og medlem af Dansk Journalistforbund (DJ) kan du
1/ Søge støtte gennem Pressens Uddannelsesfond (PU) hos DJ HER. Du bestiller og betaler kurset gennem portalen Mediernes Efteruddannelse og søger efterfølgende om støttebeløbet, der er  angivet under hvert enkelt kursus som “PU-støtte”
2/ Søge om midler fra Ophavsretsfonden gennem Pressefotografforbundets (PF) Studiestøtteordning. Læs mere HER.

Se de støttede kurser og tilmeld dig via Mediernes Efteruddannelse HER:

Hvis du IKKE er støtteberettiget gennem PU/Mediernes Efteruddannelse, så tilmelder du dig via e-mail til:
kontakt@fotografvaerkstedet.dk
hvorefter vi kontakter dig. Du er også velkommen til at sende en e-mail, hvis du er i tvivl om din berettigelse til støtte via PU/Mediernes Efteruddannelse.

Spørgsmål?
Hvis du vil høre nærmere om skolen og os, hvis du har spørgsmål til vores workshops – eller noget helt tredie – er du altid velkommen til at kontakte Fotografværkstedet enten HER eller direkte: Lars Bertelsen: +45 20144830 eller Søren Voigt Juhl: +45 31689899 eller på mail kontakt@fotografvaerkstedet.dk

Betaling:
Betaling kan ske direkte til nedenstående bankkonto med angivelse af dit navn og kurset, du melder dig til. Du eller din arbejdsgiver vil også få fremsendt en faktura til adressen, du har angivet i formularen ovenfor.

Bankoplysninger:
Nykredit
Reg. nr.: 8117
Konto nr.: 3689926
IBAN: DK1981170003689926
Swiftadresse: NYKBDKKK