Fotokursus i Amsterdam

En orange folkefest

Du taler måske ikke hollandsk. Men hvad gør det, når hele byen – Amsterdam – er klædt i orange på Kong Willem Alexanders fødselsdag 27. april: Kings Day.

En orange folkefest til lands og til vands under åben himmel er højdepunktet på dette fotokursus. Når tusindevis af mennesker klædt i orange, Hollands nationalfarver, fejrer KÆMPE fødselsdag, så er det bare at gå i gang med at fotografere – der er billeder overalt!
Vi fotograferer både før, under og efter festen – optakten, forberedelserne, festen, farverne og menneskene og til sidst afslutningen, oprydningen. Ved kursets afslutning vil alle kursister have fotograferet og udvalgt en lille billedhistorie om Kings Day fra start til slut. På dette kursus har du kameraet i hænderne næsten hele tiden – vi skal fotografere rigtig meget!

Kurset henvender sig til dig, der er enten fotograf,  journalist, kommunikationsmedarbejder, grafiker og alle jer, der har lyst til at lære at fotografere, eller som gerne vil styrke jeres fotografiske erfaringer og kunnen.

Kings Day 2015 set med KLMs briller

Når vi ikke fotograferer, så ser vi på fotografi, så snakker vi om billeder – og du får styrket din forståelse af, hvad godt fotografi er, og hvilke processer der i sidste ende fører til et godt fotografi. Det er ikke nok at trykke på knappen: Du skal forstå – og se – den gode kvalitet af lyset, kompositionen og øjeblikket, lige inden du trykker på knappen. Og du skal lære at (blive bedre til at) formidle historien.

Undervisningen gennemføres med maximum 12 deltagere og to undervisere, og undervisningen differentieres efter deltagernes niveau. Konkrete øvelser parres med oplæg, teambuilding og evaluering i plenum. Kurset har form af en “boot camp” med “håndholdt” undervisning, og hvor kursister og undervisere er sammen om fotografi 24/7.

LÆS MERE

Pris: 19.500 D.kr. eks. moms.
Indkvartering: Internat
Hvornår: 25. – 29. april 2021
Hvor: Amsterdam, Holland

Kurset udbydes i samarbejde med Mediernes Efteruddannelse