Fotokursus i Sydfrankrig

Sydfranske ansigter og landskaber

Du taler måske ikke fransk. Men på dette kursus stikker du med dit kamera næsen dybt  i de lokale byer, landskaber og ansigter

Du kommer til at møde – og fotografere – bageren, købmanden, smeden, turistføreren, fiskehandleren, kunstneren, vinbonden og mange andre – ansigter og landskaber, der alle vil inspirere og begejstre dig i dit fotografiske arbejde. I Sydfrankrig har du kameraet i hænderne næsten hele tiden – vi skal fotografere rigtig meget!
Og når du ikke fotograferer, så ser vi på fotografi, så snakker vi om billeder – og du får styrket din forståelse af, hvad godt fotografi er, og hvilke processer der i sidste ende fører til et godt fotografi. Det er ikke nok at trykke på knappen: Du skal forstå – og se – den gode kvalitet af lyset, kompositionen og øjeblikket, lige inden du trykker på knappen. Og du skal lære at (blive bedre til at) formidle historien.

Dette kursus henvender sig til både fotografer og journalister, kommunikationsfolk, grafikere og andre, der har lyst til at lære at fotografere eller som gerne vil styrke deres fotografiske erfaringer og kunnen. Ved kursets afslutning vil du  – uanset fagligt niveau – være bedre rustet til at håndtere de regelmæssige, fotografiske udfordringer, du møder. Du vil mestre en række fotografiske værktøjer, som vil give dig større sikkerhed, når du fotograferer.

Se her en kort film om kurset i Sydfrankrig

Undervisningen gennemføres med lille deltagerantal (max. 8),  to undervisere og differentieres efter deltagernes niveau. Konkrete øvelser parres med oplæg, teambuilding og evaluering i plenum. Kurset har form af en “boot camp” med “håndholdt” undervisning, og hvor kursister og undervisere er sammen om fotografi 24/7.

Vi bor på den hyggelige dansk-franske vingård Domaine du Viala med fantastisk panoramaudsigt over Pyrenæerne og Canal du Midi midt i Languedoc i Sydfrankrig. Her har vi 8 enkeltværelser til rådighed samt adgang til store, hyggelige opholdsrum, udekøkken, terrasser og swimmingpool foruden den fantastiske natur. Gården ejes af den danske keramiker Thalia Reventlow og hendes franske mand Régis Cogranne. Se mere på Domaine du Vialas hjemmeside.

LÆS MERE

Pris: 21.500 D.kr. eks. moms.
Indkvartering: Internat
Hvornår: 7. – 12. juni 2021
Hvor: Domaine du Viala, Sydfrankrig

Kurset udbydes i samarbejde med Mediernes Efteruddannelse