LARS BERTELSEN

Om Lars

LARS BERTELSEN

“Alle mennesker med øjne i hovedet har evnerne til at formulere sig visuelt gennem fotografi, til at fortælle en visuel historie. Min største opgave som underviser er at forløse dette potentiale.”

Lars Bertelsen er uddannet fotojournalist fra Danmarks Journalisthøjskole (DMJX, tidligere DJH) i 1997. Han har arbejdet som fotograf og underviser siden da. Lars har været ansat som fotograf på Morgenavisen Jyllands-Posten og Nyhedsmagasinet Ingeniøren, ligesom han har været selvstændig igennem en årrække med både redaktionelle og kommercielle kunder. Lars har rejst med sit kamera i mange lande på opgaver for kunder og i jagten på personlige projekter – han har fotograferet mennesker i alle sociale lag over hele verden. Lars har tidligere fungeret som ekstern lektor på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) siden 1997 på alle niveauer af Fotojournalistuddannelsen. Han er desuden tidligere medlem af censorkorpset på DMJX.
I 1999 modtog Lars førsteprisen i den danske, professionelle fotokonkurrence Årets Pressefoto med billedet af en ung mand til session.

“Igennem mere end ti år Lars Bertelsen har været ​​gæsteforelæser på det verdensberømte fotojournalistiske program på Danmarks Medie-og Journalisthøjskole, DMJX. Han har undervist i flere emner som photoshopping, personlige reportage og magasin-historiefortælling. Hver gang med en stor indvirkning på de studerende. Jeg kan varmt anbefale at arbejde med Lars Bertelsen. ” – Leder af afdelingen for fotojournalistik på Danmarks Medie-og Journalisthøjskole, Søren Pagter.

Lars er medlem af BAM, som er en sammenslutning af nogle af Danmark bedste reportage, portræt-og kunstfotografer (BAM er en sammenlægning af Billedhuset og 2.maj). Han bor på Frederiksberg i København og spiller trommer i det turnerende rockband the BOWIE tribute.

Læs mere om Lars HER

Lars Bertelsen Holger Danskes Vej 58, 3. tv., 2000 Frederiksberg
T – +45 2014 4830 / M – lars@fotografvaerkstedet.dk / W – larsbertelsen.dk