© Carsten Snejbjerg - Venedig

Fotografværkstedet opruster

Fotografværkstedet opruster

8 nye kurser i efteråret – og flere på vej!

Af Lars Bertelsen

Mens sommeren står for døren, er fotoskolen Fotografværkstedet i fuld gang med at planlægge efterårets kurser: Efteråret byder på en bredere vifte end tidligere, og vi udbyder nu 8 kurser i efteråret 2015 for både professionelle fotografer og journalister – og som noget nyt også for foto-entusiaster. Og flere kurser er undervejs!

Vi har derfor fornøjelsen af at kunne præsentere en række af Danmarks bedste fotografer og historiefortællere som undervisere på et udvalg af vores kurser:

  • Fotojournalist på Politiken og vinder af World Press Photo 2015 Mads Nissen vil underviser på masterclass’en Fra Hjerteblod til Fotojournalistik
  • En ægte ildsjæl, dygtig portrætfotograf og underviser Søren Zeuth vil guide os igennem portræt-workshoppen LAMPERNE OG MENNESKENE
  • Fotojournalist og dokumentarinstruktør Anders Birch og journalist, instruktør og klipper Jakob Vølver underviser på VIDEO FOR STILLFOTOGRAFER – historiefortællingen i levende billeder
  • Journalist og underviser på DMJX Nana Toft underviser på kurset SKRIVENDE FOTOGRAFER
  • Prisvindende fotojournalist Carsten Snejbjerg underviser på workshoppen IL PALIO I SIENA, ITALIEN – reportage- og gadefotografi.
  • Fotojournalist Sofie Amalie Klougart underviser på workshoppen DET PERSONLIGE UDTRYK

De fleste kurser udbydes i samarbejde med Pressens Uddannelsesfond (PU). Kig indenfor på fotografværkstedet.dk eller mediernesefteruddannelse.dk (PUs salgskanal) og læs mere om vores kursusudbud. Eller kontakt os direkte på telefon eller mail.

Hvis man er freelancer, er muligt at søge støtte til kurserne gennem Pressens Uddannelsesfond eller Pressefotografforbundet.

Fotografværkstedet er en fotoskole i København for professionelle historiefortællere med fokus på indhold i fotografi. Fotografværkstedet er grundlagt i 2013 af fotojournalist Lars Bertelsen og teolog og musiker Søren Voigt Juhl.

Fotografværkstedet arrangerer fotokurser i Danmark og udlandet for professionelle fotografer, journalister og historiefortællere med ambitioner om fotografisk udvikling. Og som noget nyt også for foto-entisuaster, der ikke har fotografiet som deres levevej.
Kurser i portræt- og reportagefotografi med fokus på billeder af mennesker og verden omkring os.

Vi håber på at se dig på én af vores workshops!

Bedste hilsner fra Søren & Lars,
Fotografværkstedet

2 tanker om “Fotografværkstedet opruster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>