Svendborg – en by i provinsen

Svendborg – en by i provinsen

Tag med Fotografværkstedet til Sydhavets Perle, Svendborg. Med kameraet i hånden skal du møde de lokale: Politistationen, det brune værtshus, skonnerten, bedemanden, fiskeren eller dødsmetaltrommeslageren. Med kameraet limet til hånden skal du fotografere rigtigt meget.

I tre dage på Sydfyn skal du skyde en masse fotos, når du teamer op med et menneske i lokalmiljøet. Vi skal evaluere og bedømme dine fotos, og du vil se en masse billeder skudt af andre. Du vil få en dybere forståelse af fotografiets natur og virkemidler, og du vil lære at analysere og sætte ord – analytiske, faglige begreber – på fotografi.
Ved kursets afslutning vil du have fotograferet og udvalgt en billedhistorie med Svendborg som omdrejningspunkt.

Dette kursus er en workshop med fokus på processer og indhold i fotografi – learning by doing. Du har du kameraet i hænderne næsten hele tiden – vi skal fotografere rigtig meget!

Kurset henvender sig til dig, der er enten fotograf,  journalist, kommunikationsmedarbejder, grafiker og alle jer, der har lyst til at lære at fotografere, eller som gerne vil styrke jeres fotografiske erfaringer og kunnen.

Når vi ikkefotograferer, så ser vi på fotografi og taler om billeder – du får styrket din forståelse af, hvad godt fotografi er, og hvilke processer der i sidste ende fører til et godt fotografi. Det er ikke nok at trykke på knappen: Du skal forstå – og se – den gode kvalitet af lyset, kompositionen og øjeblikket, lige inden du trykker på knappen. Og du vil blive bedre til at formidle historien.

Undervisningen gennemføres med op til 12 deltagere og to undervisere, og undervisningen differentieres efter deltagernes niveau. Konkrete øvelser parres med oplæg, teambuilding og evaluering i plenum. Kurset har form af en “boot camp” med “håndholdt” undervisning, og hvor kursister og undervisere er sammen om fotografi 24/7.

Praktisk

  • Du bor på enkeltværelse inkl. morgenmad.
  • Øvrige måltider betaler du selv, men vi lægger op til at mødes og spise aftensmad sammen
  • Kaffe/te, vand, frugt er til rådighed, når vi mødes til plenum

Startdato for kurset: 27.05.2024
Antal kursusdage: 3 (internat)
Målgruppe: Journalister, fotografer, kommunikationsfolk, grafikere og alle, som elsker at fotografere
Kursusledere: Lars Bertelsen og Søren Voigt Juhl
Antal deltagere: 12 – kurset gennemføres ved minimum 7 deltagere
Pris: 15.500 kr. + moms. Prisen dækker kursusafgift, undervisning, overnatning på hotel på enkeltværelse med morgenmad. Flybillet og øvrige måltider er ikke inkluderet i prisen

Læs mere om FOTOGRAFVÆRKSTEDET på vores hjemmeside HER.
Se iøvrigt vilkår for tilmelding til vores kurser HER.

Pris: 15.500 D.kr. eks. moms.
Indkvartering: Internat
Hvornår: 27. – 29. maj 2024
Hvor: Svendborg – Danmark

Kurset udbydes i samarbejde med Mediernes Efteruddannelse