PERSONLIG COACHING

PERSONLIG COACHING

Har du brug for personlig coaching i dit fotografiske arbejde? Har du brug for at gennemgå dit fotografi i detaljer én-til-én med en professionel fotograf? Så kan vi hjælpe!

Professionel, privat entusiast eller nybegynder? Du er velkommen uanset hvad. Vi coacher én-til-én med udgangspunkt i dit fotografi, og derfor er dit fotografiske ståsted udgangspunktet for coaching.

I Fotografværkstedet yder vi assistance i form af personlig coaching uanset dit niveau. Vi indleder med en snak om dit aktuelle ståsted som fotograf, og herud fra lægger vi en plan for din fotografiske udvikling. Undervejs taler vi både om idéudvikling, fotografisk indsamlingsproces, udvælgelse og redigering. Vi sætter ord på din anvendelse af de fotografiske virkemidler, og vi udstikker en kurs for dit arbejde med dit personlige, fotografiske udtryk.

Et coaching forløb kan være et enkelt møde eller vare i længere tid. Efter et længere forløb kan man forestile sig et udstillingsprojekt som en afslutning.

For at gå i gang med et coachingforløb skal du være motiveret og parat til at arbejde fotografisk med et projekt, du selv er med til at definere. Vi vil holde regelmæssige coaching-sessions, du bestemmer selv hvor tit.

KONTAKT Fotografværkstedet for priser og konkret indhold.

UNDERVISERE

PÅ FOTOGRAFVÆRKSTEDETS COACHINGFORLØB

Lars Bertelsen

Søren Voigt Juhl

Coachingforløb tilpasset dig kan sætte fokus på alt fra dit personlige, fotografiske  formsprog, gennemførsel af et større fotoprojekt, billedbehandling, redigering og udvælgelse. Eller noget helt ottende, som vi i fællesskab definerer.

KONTAKT os for yderligere information