VIRKSOMHEDSKURSER

Kurser tilpasset din virksomhed

Fotografværkstedet kommer gerne ud til jeres virksomhed.  Vi tilbyder fotografiske kurser til virksomheder og organisationer. Vi designer indholdet i tæt dialog med jeres organisation: Hvilke udfordringer og behov har virksomheden?  
Kurserne kan handle om helt lavpraktiske, visuelle og tekniske emner. Og kurserne kan handle om indhold og brug af fotos på et konkret eller overordnet plan. Desuden tilbyder vi teambuilding som en del af vores virksomhedskurser.

Med udgangspunkt i indholdet i Fotografværkstedets eksisterende workshops kan vi tilbyde virksomhedskurser rettet mod fotografer og journalister, skrivende og redigerende. Indholdet kan handle om alt fra personlig eller kollektiv fotografisk udvikling, billedredaktion, skrivende fotografer, fotograferende journalister, digitalt workflow og billedbehandling. Eller noget helt syvende, som vi i fællesskab definerer.

Fotografværkstedet har et stort netværk i den fotografiske verden. Et netværk, vi kan bringe i spil i jeres virksomhed. Når vi ikke selv underviser, sætter vi andre undervisere på banen. Undervisere på Fotografværkstedets kurser hører til de bedste og mest erfarne fotografer og undervisere i Danmark. Virksomhedskurser kan tilbydes til fornuftige priser. Med skræddersyet indhold til jeres behov. Afholdt hos jer.

KONTAKT Fotografværkstedet for priser og konkret indhold.

Fotografværkstedet har afviklet kurser for blandt andre ATP, Jysk Fynske Medier, Hjemmeværnet og Skole og Forældre

UNDERVISERE

PÅ FOTOGRAFVÆRKSTEDETS VIRKSOMHEDSKURSER

Lars Bertelsen

Søren Voigt Juhl

Kurser tilpasset din virksomhed kan sætte fokus på alt fra personlig eller kollektiv fotografisk udvikling, teambuilding, billedredaktion, skrivende fotografer, fotograferende journalister til digitalt workflow og billedbehandling. Eller noget helt ottende, som vi i fællesskab definerer.

KONTAKT os for yderligere information