Velkommen

Velkommen

– til fotoskolen Fotografværkstedet

 

aap.jpg
© LARS BERTELSEN

Fotografværkstedet er en fotoskole for visuelle, professionelle historiefortællere. Skolen er grundlagt i 2013 af fotojournalist og musiker Lars Bertelsen og teolog og musiker Søren Voigt Juhl.

Fotografværkstedet arrangerer fotokurser i Danmark og udlandet for professionelle fotografer, journalister og kommunikatører med ambitioner om fotografisk udvikling. Kurser i portræt- og reportagefotografi med fokus på billeder af mennesker og verden omkring os.
Skolens ambition er at udstyre kursisterne med reelle kompetencer, der øger kvaliteten, styrker visualiseringen og skærper historiefortællingen – kort sagt resulterer i bedre billeder.

Fotografi er et selvstændigt sprog. Kun igennem en grundlæggende forståelse af sproget – de fotografiske grundstoffer og virkemidler – vil kursisterne lære at mestre det fotografiske sprog. Fotografværkstedet formidler denne viden på professionelt niveau.
Fotografværkstedet har fokus på inhold i historiefortællingen og på processer i udviklingen af fortællingen. Her er teknik, computere og kameraudstyr ikke et mål i sig selv, men værktøjer vi bruger for at nå et indholdsmæssigt mål.

Kontakt Lars eller Søren hvis du har spørgsmål eller kommentarer – eller hvis du har idéer til kurser, du synes Fotografværkstedet burde arrangere!

Vi håber på at se dig på én af vores workshops!

Bedste hilsner fra Søren og Lars,
Fotografværkstedet