FOTOGRAFERENDE JOURNALISTER I SLAGELSE

Dette kursus henvender sig til dig – journalist, kommunikationsmedarbejder eller noget helt tredje – der dagligt arbejder med det skrevne ord og som fotograferer og leverer billeder som en del af dit arbejde, men måske skyder mest på auto, fordi det skal gå stærkt.
Du har brug for at udbygge dit kendskab til kameraet, så den skrevne og den billedmæssige historie sammen kan gå op i en højere enhed.

Lær de fotografiske fortælleteknikker, når du leverer fotos til dine skrevne historier. Lær mere om reglerne for fotografiets form-mæssighed – vi kalder det de “Fire Grundstoffer” – lyset, kompositionen, øjeblikket og fortællingen.

Du vil på kurset blive udfordret på din udvælgelse og redigering, dit fotografiske blik, dine tekniske evner samt dit syn på fotografiets rolle i journalistisk og kommunikation. Ved kursets afslutning vil du være bedre rustet til at håndtere de regelmæssige, fotografiske udfordringer, du vil stå overfor. Du vil kunne håndtere en række nye værktøjer i din fotografiske værktøjskasse, som vil flytte dit fotografi nye steder hen.

Undervisning og indkvartering finder sted i Slagelse på Liselund Kursus og Mødested. Du bor på enkeltværelse med helpension.

Kurset henvender sig til både begyndere eller øvede, vi underviser differentieret og tilgodeser alle niveauer hos kursisterne.

Læs mere HER

Pris: 13.500 D.kr. eks. moms.
Indkvartering: Internat
Hvornår: 16. til 18. november 2020
Hvor: Slagelse

Kurset udbydes i samarbejde med Mediernes Efteruddannelse